IE9 of lager? Update je browser nu!

Tryater

Tryater


2016


http://www.tryater.nl


Tryater is, als het oudste theatergezelschap van Nederland, altijd al een hecht ensemble geweest, dat uitgroeide tot een breed ontwikkeld theatergezelschap: van spektakelstukken tot theatersolo’s en van familievoorstellingen tot jeugd- en jongerentheater. BWH ontwikkelde de website.

Voor de indeling van de nieuwe Tryater website zijn heldere keuzes gemaakt. Vanuit een grote hoeveelheid aan informatie is in nauw overleg een heldere structuur ontstaan die de verschillende doelgroepen snel bedient. Dit alles is beschikbaar in drie talen: Fries, Nederlands en Engels – elke taal biedt zijn eigen voorstellingen en verhalen.

 

De huisstijl van Tryater, die ontwikkeld is door Jelle Post, diende als basis voor de vormgeving van de website.

Het programma staat centraal en biedt op één pagina een chronologisch overzicht van alle voorstellingen, projecten en speeldata.

Daarnaast is er meer aandacht voor datgene wat Tryater naast het programma doet: o.a. workshops, rondleidingen en trainingen.

De vormgeving komt tot leven door een gedetailleerde technische uitwerking waarbij informatie vloeiend en gelaagd wordt geladen.

De bezoeker wordt alvast in de voorstelling gezogen met video, bondige teksten en overtuigende beelden.

Met het gebruiksvriendelijke WordPress CMS kan de website eenvoudig onderhouden worden.

Voor de kaartverkoop is een koppeling met Active Tickets gemaakt. Voorstellingsdata worden hiermee automatisch uit het ticketsysteem gehaald en getoond op de website.

Bekijk de website op www.tryater.nl

Andere projecten