IE9 of lager? Update je browser nu!

Toanhûs Joure

Centrum voor de kunsten voor De Fryske Marren


2016


http://www.toanhus.nl


Toanhûs is het Centrum voor de kunsten voor De Fryske Marren. Toanhûs biedt lessen en cursussen op allerlei gebieden, van muziek en dans tot theater en kunst & design. Bij Toanhûs draait het om plezier en het ontwikkelen van creatief talent.

In de nieuwe beeldtaal maken we gebruik van een dynamische identiteit, een identiteit zonder vast logo, maar een beeldtaal die voor herkenbaarheid zorgt.

De T van Toanhûs is het anker van de stijl. De vorm beeldt emotie, beweging, ritme, gevoel en vooral plezier uit! Deze oplossing zorgt voor een speelse beeldtaal voor jong en oud – en misschien wel het belangrijkste, altijd duidelijk en herkenbaar is. De T refereert naar een persoon die danst, muziek maakt, schildert – kortom, bezig is!

AMV Jongerendiploma
Open Huis doek
Toanhûs Diploma

De organisatie van Toanhûs maakt gebruikt van sjablonen die op allerlei communicatieve manieren kunnen worden ingezet, om bepaalde lessen en cursussen extra uit te lichten in de nabije omgeving.

Diverse Toanhûs flyers
Diverse Toanhûs flyers achterkant

De website is een belangrijk onderdeel van Toanhûs geworden. Met behulp van de cursusvinder op de site kan iedereen gemakkelijk zoeken naar wat Toanhûs aan lessen en cursussen biedt op verschillende locaties en voor alle verschillende leeftijden!

Trombone lespagina
Klassiek ballet lespagina

Dit systeem is rechtstreeks gekoppeld aan het softwarepakket Cursad en synchroniseert automatisch alle docenten, cursussen, lessen, tarieven en locaties met de wordpress website. Hiervoor ontwikkelde BW H een WordPress – Cursad Plugin. Bovenop de bron (Cursad) is met de website een gebruiksvriendelijke laag toegevoegd die het vinden en inschrijven voor de gebruiker makkelijk maakt.

Bekijk het aanbod van Toanhûs op www.toanhus.nl

Andere projecten