IE9 of lager? Update je browser nu!

J.O.N.G. architecten Lemmer

J.O.N.G. architecten


2016


http://www.jongarchitecten.nl


Samen met Jelle de Jong, Wytze Bouma en Kees de Haan heeft BWH een nieuwe naam, een bijpassende identiteit en de nieuwe website ontwikkeld: J.O.N.G. architecten. Uitgangspunt tijdens het traject was ‘niet rigoureus, maar met behoud van het goede’. Tot maart 2016 was de bureaunaam gekoppeld aan Jelle de Jong, na maart 2016 aan het team. Een team met een zorgvuldig opgebouwde reputatie en een bureauvisie die aansluit bij de uitgangspunten voor de nieuwe uitstraling. Behouden waar het kan en vernieuwen waar het moet.

De naam Jelle de Jong architekten is inmiddels stevig verankerd in de Friese architectuur. Ook nationaal is het werk opgevallen met publicaties in het Jaarboek van de Nederlandse Architectuur en nominaties voor prijzen als de De Gulden Fenix en de BNA-prijs voor het gebouw van het jaar.

J.O.N.G. correspondentie
J.O.N.G. correspondentie

Een nieuwe lente, een nieuw geluid.

 

Architectuur is teamwork. Met medewerkers in wisselende samenstelling en een directie die bestaat uit Wytze Bouma, Kees de Haan en Jelle de Jong staat er al sinds jaar en dag een hechte ploeg mensen. Vanaf de start in 1987 als eenmansbureau is de naam echter nooit veranderd.

 

Het was tijd om de naam aan te passen. De naam Jelle de Jong architekten is vanaf 21 maart 2016, eerste lentedag, vervangen door J.O.N.G. architecten. Nu met een ‘c’ en vier eigenwijze puntjes.

Uitnodiging J.O.N.G. architecten
Uitnodiging J.O.N.G. architecten

Projectoverzicht J.O.N.G. architecten
Project-detail J.O.N.G. architecten

Bekijk alle projecten van J.O.N.G. architecten op www.jongarchitecten.nl

Andere projecten