IE9 of lager? Update je browser nu!

AWVN Den Haag

AWVN


2016


http://www.werkgeven.awvn.nl


AWVN is de grootste werkgeversvereniging van Nederland. Ze informeert en adviseert werkgevers bij het ontwikkelen van de HR-strategie, om de wendbaarheid en de weerbaarheid van de organisatie en de medewerkers te verhogen.

Werkgeven is hét relatiemagazine van AWVN en bericht over alle aspecten van het werkgeverschap. Werkgeven verschijnt 4 keer per jaar. Naast de gedrukte oplage van 10.000 exemplaren is het magazine als digitaal magazine beschikbaar.

De geheel vernieuwde vormgeving wordt ondersteund door jaarlijks wisselende illustratoren. Naast de vormentaal in het magazine, een doorvertaling van de door studio dumbar ontworpen huisstijl, is zo een pakkende manier gevonden om de inhoudelijke artikelen visueel aantrekkelijk te presenteren. Het resulteert tegelijkertijd een serie van originele covers in een herkenbare stijl.

In de crossmediale formule is in dit geval het digitale magazine een verlengstuk is van het gedrukte tijdschrift.

De inhoud is online doorzoekbaar en biedt de lezer suggesties van relevante artikelen bij de inhoud. Fotoreportages worden aangevuld met meerdere beelden en verrijkt met video.

 

Op zowel papier, desktop, tablet en mobiel een wordt de lezer een optimale weergave van de inhoud voorgeschoteld. Hierbij wordt gebruik gemaakt van de media specifieke kwaliteiten.

Eenvoudig in onderhoud en inzicht in het lezersgedrag.

Met wordpress als gebruiksvriendelijk content management systeem is de redactie van AWVN zelfstandig in staat zelf de laatste redactieslag voor het digitale tijschrift te maken. De uitgebreide statistieken bij de digitale versie bieden de AWVN een waardevol inzicht in het lezersgedrag.

Bekijk het tijdschrift op werkgeven.awvn.nl

Andere projecten