IE9 of lager? Update je browser nu!

Onze ontwerpers/developers hebben allemaal een kunstacademie- en/of informatica achtergrond. We combineren creativiteit, nieuwsgierigheid, kennis en ervaring om professionele en mooie oplossingen te bedenken, uitgewerkt tot achter de komma. In de wereld van visuele identiteiten, websites & webapps, webshops, digitale jaarverslagen, (digitale) magazines en boeken voelen wij ons als een vis in het water. Door de regisseursrol op ons te nemen willen wij een spelbepaler zijn en blijven op een steeds ingewikkelder wordend speelveld van communicatie en vormgeving.

Werkwijze

Elke opdracht start met een gedegen analyse als vertrekpunt en aanjager van ideeën en oplossingen. Daarna kunnen we zowel online als offline de juiste vertaalslag maken, in de meeste gevallen geïntegreerd. Afhankelijk van de opdracht wordt een ontwerper aan het project gekoppeld of wordt er een projectteam samengesteld. Direct contact met de ontwerpers zorgt daarna voor korte lijnen en geen onnodige ruis op de lijn. Vooraf geven we een heldere verwachting van de te verwachten kosten: offerte is factuur.

Door onze jarenlange ervaring worden we niet snel onrustig van ingewikkelde vragen. Luisteren, elkaar inspireren, verrassen en daarna uitwerken tot werkende oplossingen. Schoonheid en plezier zijn altijd die extra laag die een glimlach op moet leveren. Onze bescheiden bijdrage aan een mooie wereld…

Team

Douwe Huitema
Ontwerp
Durk-Pieter Noordenbos
Ontwerp & Development
Jakob van der Meulen
Development
Marleen Annema
Ontwerp
Annelies Hoekstra
Bureaumanager
Sanne Hiddema
Ontwerp
Nelleke Soejoko
Ontwerp
Johan Idema
Development
Dennis de Vries
Ontwerp & Development
Ellen Offringa
Ontwerp (stage)
Foto's door: Hesmerg